Oplossingen

Oplossingen

Oplossingen

Bereik een optimale balans tussen werkbaarheid en uitstekende toegangsbeveiliging van de ICT omgeving met de schaalbare SynerBee oplossingen.

SynerBee biedt met het Intelligent Access Platform een innovatieve en toekomstbestendige oplossing voor het regelen van informatie-uitwisseling tussen personen, machines en devices. Onze diensten bestaan uit verschillende bouwstenen die steeds verder ontwikkeld worden. Hierdoor wordt het steeds makkelijker om op een innovatieve en geautomatiseerde manier samen te werken met ketenpartners en uw klanten optimaal te bedienen. 

De voordelen:

Flexibel Vereist weinig beheer inspanningen

Betaalbaar Speelt in op een groeiende vraag naar IAM

Schaalbaar Benaderd vanuit bedrijfsperspectief en is toekomstbestendig

Combineerbaar Te combineren met SynerBee deeloplossingen en gekoppelde applicaties

Gebruikersvriendelijk Maakt een gebrek aan IAM-kennis irrelevant

We zijn er om te helpen. Interesse? Vraag een gesprek aan

Vraag aan

Interesse? Vraag een gesprek aan

Innovatief en bereikbaar

Wij vinden dat alle bedrijven gebruik moeten kunnen maken van professionele oplossingen voor slimme en veilige toegang om digitaal samen te werken! Daarom ontwikkelen we schaalbare betaalbare oplossingen die organisatie specifiek kunnen worden gecombineerd. Innovatie is daarbij van groot belang, omdat de oplossingen duurzaam moeten worden ingezet in veranderlijke omgevingen. SynerBee combineert modern bewezen technologie en innovatieve principes zoals Zero Trust en Policy Based Access control. Zo heeft u één centraal punt om alles rondom toegang te regelen en beheren volgens moderne principes binnen handbereik.

Een gebruikersvriendelijke oplossing die met uw bedrijf meegroeit

De mogelijkheden van SynerBee zijn veelomvattend, zoals centraal beheer, veilig informatie delen tussen klanten, medewerkers en partners en overzicht en controle rondom toegang voor alle belanghebbenden en apparaten in uw bedrijfsomgeving.

Door de juiste bouwstenen te combineren, krijgt u een oplossing op maat die past bij uw huidige en toekomstige behoeften. De SynerBee oplossingen zijn beschikbaar vanuit de cloud. Ze zijn snel, gebruikersvriendelijk, veilig en vergen een minimale investering.

Demo

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat u de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website. Meer weten over ons Cookie Statement?